Unitate de control UC3


Finn-Power UC3 include toate opțiunile pentru sertizarea sub presiune, sertizarea în mai multe etape și monitorizarea online a calității.

Controlul Finn-Power UC este o interfață de utilizator modernă cu pictograme, un selector și un afișaj clar și vizual al tuturor parametrilor de sertizare. Controlul UC are o navigare exactă și logică. Toate funcțiile cele mai frecvent utilizate sunt ușor accesibile. Expertul pentru schimbarea instrumentelor spune când trebuie schimbat setul de matriță și ghidează operatorul în timpul schimbării matriței. Funcția stand-by economisește energie. Mașina funcționează numai atunci când sertizarea este pornită și trece la modul de economisire a energiei după un timp stabilit. Alte caracteristici sunt conectivitatea prin porturi Ethernet și USB și extensibilitate. Diversele opțiuni diferite permit sertizarea sub presiune, sertizarea în mai multe etape și controlul calității online.

 

Finn-Power UC3 include toate opțiunile pentru sertizarea sub presiune, sertizarea în mai multe etape și monitorizarea online a calității. Monitorizarea online a calității controlează calitatea sertizării în timpul producției. Funcția de monitorizare are limite reglabile pentru rezultatul sertizării. Dacă rezultatul sertizării nu se încadrează în limitele stabilite, comanda oprește mașina. Ecranul de monitorizare afișează parametrii de sertizare ajustați, valorile limită, rezultatele măsurătorilor și barele pentru vizualizarea rezultatului sertizării. UC3 salvează automat rezultatele măsurătorilor și parametrii de sertizare în memoria de control din care pot fi transferate utilizând USB sau Ethernet (protocol FTP).

 

Caracteristici standard UC:

 

Diametrul de sertizare

Mod manual / automat

Mod de economisire a energiei

Stocare a datelor

Conexiune USB

Expertul pentru schimbarea instrumentelor

Opțiuni

Conexiune FTP la rețea

Cititor de coduri

Documentatie PDF


Produse auxiliare

Niciun produs auxiliar nu a fost gasit!


Produse conexe